
>
Не слід плутати прозери із зародками пшениці та пророслими зернами : адже це абсолютно нова технологія ферментативного гідролізу //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2011. - N4. - С. 65.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Ключові слова: злакові культури -- пророслі зерна -- ферментативний гидроліз -- прозери -- біологічна активність -- лікувальні властивості -- злаковые культуры -- проросшие зерна -- ферментативный гидролиз -- прозеры -- биологическая активность -- лечебные свойства --
Анотація:
Прозери не слід плутати із зародками пшениці, пророслим зерном та іншими подрібненими продуктами, оскільки в основу їх приготування покладено абсолютно нову технологію, яка отримала назву "Процес ферментативного гідролізу", розроблений в 2003 році.
Прозеры не следует путать с зародышами пшеницы, проросшим зерном и другими измельченными продуктами, поскольку в их основу положена абсолютно новая технология, которая имеет название "Процесс ферментативного гидролиза", разработанная в 2003 году.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Ключові слова: злакові культури -- пророслі зерна -- ферментативний гидроліз -- прозери -- біологічна активність -- лікувальні властивості -- злаковые культуры -- проросшие зерна -- ферментативный гидролиз -- прозеры -- биологическая активность -- лечебные свойства --
Анотація:
Прозери не слід плутати із зародками пшениці, пророслим зерном та іншими подрібненими продуктами, оскільки в основу їх приготування покладено абсолютно нову технологію, яка отримала назву "Процес ферментативного гідролізу", розроблений в 2003 році.
Прозеры не следует путать с зародышами пшеницы, проросшим зерном и другими измельченными продуктами, поскольку в их основу положена абсолютно новая технология, которая имеет название "Процесс ферментативного гидролиза", разработанная в 2003 году.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|