
>
664.65.05
WIWE roll-in e+ 3.0 нового поколения [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 10. - С. 36-37.
(Шифр в БД Х279026/2016/10)
Ключові слова: печь wiwe roll-in e+ -- пічь wiwe roll-in e+ 3.0 -- конструкція -- конструкция -- характеристики --
Анотація:
Печь обладает превосходными хлебопекарными свойствами, особенно в новом исполнении, а также имеет функцию "атмосферная выпечка", котра полностью исключает помехи, вызванные погодными условиями и сквозняками, и обеспечивает стабильный и равномерный результат выпечки.
Піч має чудові хлібопекарські властивості, особливо в новому виконанні, а також має функцію "атмосферна випічка", котра повністю виключає перешкоди, викликані погодними умовами і протягами, і забезпечує стабільний і рівномірний результат випічки.
(Шифр в БД Х279026/2016/10)
УДК | |
664.65.05 |
Ключові слова: печь wiwe roll-in e+ -- пічь wiwe roll-in e+ 3.0 -- конструкція -- конструкция -- характеристики --
Анотація:
Печь обладает превосходными хлебопекарными свойствами, особенно в новом исполнении, а также имеет функцию "атмосферная выпечка", котра полностью исключает помехи, вызванные погодными условиями и сквозняками, и обеспечивает стабильный и равномерный результат выпечки.
Піч має чудові хлібопекарські властивості, особливо в новому виконанні, а також має функцію "атмосферна випічка", котра повністю виключає перешкоди, викликані погодними умовами і протягами, і забезпечує стабільний і рівномірний результат випічки.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|