
>
Хлібобулочні вироби для хворих на цукровий діабет, збагачені фізіологічно-функціональними інгредієнтами [Текст] / В. І. Дробот [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N5. - С. 57-61. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/5)
Ключові слова: фруктоза -- лактулоза -- харчові волокна -- пищевые волокна -- функціональні інгредієнти -- функциональные ингредиенты -- якість виробів -- качество изделий -- діабетичні продукти -- диабетические продукты -- технологічний процес -- технологический процесс --
Анотація:
Обґрунтовано доцільність збагачення хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет пшеничними висівками, сухою пшеничною клейковиною, соєвою олією, йодованою сіллю, що містять функціональні інгредієнти, які покращують спектр фізіологічних властивостей цих виробів.
Обоснована целесообразность обогащения хлебобулочных изделий для больных сахарным диабетом пшеничными отрубями, сухой пшеничной клейковиной, соевым маслом, йодированной солью, содержащих функциональные ингредиенты, которые улучшают спектр физиологических свойств этих изделий.
Додаткові точки доступу:
Дробот, В. І.
Бондаренко, Ю. В.
Місечко, Н. О.
Седих, О. Л.
Білик, О. А.
(Шифр в БД Х367526/2017/5)
Ключові слова: фруктоза -- лактулоза -- харчові волокна -- пищевые волокна -- функціональні інгредієнти -- функциональные ингредиенты -- якість виробів -- качество изделий -- діабетичні продукти -- диабетические продукты -- технологічний процес -- технологический процесс --
Анотація:
Обґрунтовано доцільність збагачення хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет пшеничними висівками, сухою пшеничною клейковиною, соєвою олією, йодованою сіллю, що містять функціональні інгредієнти, які покращують спектр фізіологічних властивостей цих виробів.
Обоснована целесообразность обогащения хлебобулочных изделий для больных сахарным диабетом пшеничными отрубями, сухой пшеничной клейковиной, соевым маслом, йодированной солью, содержащих функциональные ингредиенты, которые улучшают спектр физиологических свойств этих изделий.
Додаткові точки доступу:
Дробот, В. І.
Бондаренко, Ю. В.
Місечко, Н. О.
Седих, О. Л.
Білик, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|