
>
636.5.033
Нагорна, Л.Якісне м’ясо птиці [Текст] / Л. Нагорна //
Нагорна, Л.
Наше птахівництво. - 2016. - № 6. - С. 36-39.
(Шифр в БД Н320239/2016/6)
Ключові слова: хімічний склад -- химический состав -- морфологічні особливості -- морфологические особенности -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- якість м’яса -- качество мяса --
Анотація:
Щоб отримати високоякісне м’ясо птиці, слід чітко дотримуватися правил його виробництва та зберігання.
Чтобы получить высококачественное мясо птицы, следует четко соблюдать правила его производства и хранения.
(Шифр в БД Н320239/2016/6)
УДК | |
636.5.033 |
Ключові слова: хімічний склад -- химический состав -- морфологічні особливості -- морфологические особенности -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- якість м’яса -- качество мяса --
Анотація:
Щоб отримати високоякісне м’ясо птиці, слід чітко дотримуватися правил його виробництва та зберігання.
Чтобы получить высококачественное мясо птицы, следует четко соблюдать правила его производства и хранения.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|