
>
Фролов, Г. А.Теоретические основы растворения сухих молочных продуктов в воде / Г. А. Фролов, А. Г. Галстян, А. Н. Петров //
Фролов, Г. А.
Молоч. пром-сть. - М. : Молоч. пром-сть, 2008. - N 1.
(Шифр в БД М891616/2008/1)
Ключові слова: ПЕРЕРАБОТКА -- молоко сухое --
Додаткові точки доступу:
Галстян, А.Г.
Петров, А.Н.
(Шифр в БД М891616/2008/1)
Ключові слова: ПЕРЕРАБОТКА -- молоко сухое --
Додаткові точки доступу:
Галстян, А.Г.
Петров, А.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|