
>
Філь, М.Технологія виготовлення гарбузових підварок, цукатів і порошків / М. Філь //
Філь, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 11. - С. 5-7.
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: фруктово-овочеві пасти -- підварки -- добавки-ксантану -- цукати -- порошки -- фруктово-овощные пасты -- подварки -- добавки-ксантана -- цукаты -- порошки --
Анотація:
Висвітлені результати щодо поліпшення споживчих властивостей фруктово-овочевих паст. Встановлено, що за досліджуваними показниками, найвищі споживчі властивості мають фруктово-овочеві пасти з вмістом включення харчової добавки ксантану, з використанням сирної сироватки, з аронією, та комплексною сумішшю "Едгум КД.15". Досліджені органолептичні показники підварок, цукатів, порошків із гарбуза.
Освещены результаты по улучшению потребительских свойств фруктово-овощных паст. Установлено, что по исследуемым показателям, высокие потребительские свойства имеют фруктово-овощные пасты с содержанием включения пищевой добавки ксантан, с использованием сырной сыворотки, из аронии и комплексной смесью "Едгум КД.15". Исследованы органолептические показатели пидварок, цукатов, порошков из тыквы.
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: фруктово-овочеві пасти -- підварки -- добавки-ксантану -- цукати -- порошки -- фруктово-овощные пасты -- подварки -- добавки-ксантана -- цукаты -- порошки --
Анотація:
Висвітлені результати щодо поліпшення споживчих властивостей фруктово-овочевих паст. Встановлено, що за досліджуваними показниками, найвищі споживчі властивості мають фруктово-овочеві пасти з вмістом включення харчової добавки ксантану, з використанням сирної сироватки, з аронією, та комплексною сумішшю "Едгум КД.15". Досліджені органолептичні показники підварок, цукатів, порошків із гарбуза.
Освещены результаты по улучшению потребительских свойств фруктово-овощных паст. Установлено, что по исследуемым показателям, высокие потребительские свойства имеют фруктово-овощные пасты с содержанием включения пищевой добавки ксантан, с использованием сырной сыворотки, из аронии и комплексной смесью "Едгум КД.15". Исследованы органолептические показатели пидварок, цукатов, порошков из тыквы.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|