
>
Хлібобулочні вироби зниженої вологості: асортимент, тенденції та технологічні рішення [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 6. - С. 28-29..
(Шифр в БД Х279026/2018/6)
Ключові слова: вироби зниженої вологості -- изделия пониженной влажности -- випечені-висушені вироби -- выпеченные-высушенные изделия -- дезактивовані дріжджі "rs 190 star" -- дезактивовані дріжджі "rs 190 star" -- дезактивированные дрожжи "rs 190 star" -- поліпшувач "мажимікс" -- улучшитель "мажимікс" --
(Шифр в БД Х279026/2018/6)
Ключові слова: вироби зниженої вологості -- изделия пониженной влажности -- випечені-висушені вироби -- выпеченные-высушенные изделия -- дезактивовані дріжджі "rs 190 star" -- дезактивовані дріжджі "rs 190 star" -- дезактивированные дрожжи "rs 190 star" -- поліпшувач "мажимікс" -- улучшитель "мажимікс" --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|