Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску / В. Ященко, Л. Арсеньєва, С. Іванов //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 9. - С. 6-9. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/9)
Ключові слова: хлібні палички -- глива звичайна -- харчовий казеїн -- бродильно-формувальний агрегат -- підвищений тиск -- мікробіологічні процеси -- структурно-механічні властивості -- хлебные палочки -- вешенка обыкновенная -- пищевой казеин -- бродильно-формирующий агрегат -- повышенное давление -- микробиологические процессы -- структурно-механические свойства --
Анотація:
Запропоновано виготовляти хлібні палички, збагачені гливою звичайною та харчовим казеїном, за допомогою бродильно-формувального агрегату. Досліджено вплив рецептурних компонентів та підвищеного тиску, що створюється у камері агрегату, на перебіг мікробіологічних процесів у тісті та його структурно-механічні властивості.
Предложено производить хлебные палочки, обогащенные вешенкой обыкновенной и пищевым казеином, с помощью бродильно-формовочного агрегата. Исследовано влияние рецептурных компонентов и повышенного давления, создаваемого в камере агрегата, на течение микробиологических процессов в тесте и его структурно-механические свойства.
Додаткові точки доступу: