
>
Афанасьев, В.Коэкструдированные комбикорма для повышения эффективности животноводства / В. Афанасьев, А. Остриков, В. Василенко //
Афанасьев, В.
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - 2012. - N 7. - С. 39-41. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2012/7)
Ключові слова: коэкструдированные комбикорма -- эффективность животноводства -- коекструдовані комбікорми -- ефективність тваринництва --
Анотація:
Коэкструдированные корма состоят из зерновой оболочки, внутрь которой вводится жировая, белковая и витаминная начинка. Это позволяет создавать сбалансированные по питательному составу корма, максимально адаптированные к скармливанию различными видам и группам сельскохозяйственных животных. С помощью коэкструзии возможна комплексная обработка исходного сырья, заключающая в совместном воздействии температуры, давления и сдвиговых усилий, создаваемых рабочим органом экструдера.??
Коекструдовані корми складаються із зернової оболонки, всередину якої вводиться жирова, білкова і вітамінна начинка. Це дозволяє створювати збалансовані по живильному складу корми, максимально адаптовані до згодовування різними видами і групами сільськогосподарських тварин. За допомогою коекструзії можлива комплексна обробка вихідної сировини, що містить у спільному впливі температури, тиску і зсувних зусиль, створюваних робочим органом екструдера.
Додаткові точки доступу:
Остриков, А.
Василенко, В.
(Шифр в БД К367144/2012/7)
Ключові слова: коэкструдированные комбикорма -- эффективность животноводства -- коекструдовані комбікорми -- ефективність тваринництва --
Анотація:
Коэкструдированные корма состоят из зерновой оболочки, внутрь которой вводится жировая, белковая и витаминная начинка. Это позволяет создавать сбалансированные по питательному составу корма, максимально адаптированные к скармливанию различными видам и группам сельскохозяйственных животных. С помощью коэкструзии возможна комплексная обработка исходного сырья, заключающая в совместном воздействии температуры, давления и сдвиговых усилий, создаваемых рабочим органом экструдера.??
Коекструдовані корми складаються із зернової оболонки, всередину якої вводиться жирова, білкова і вітамінна начинка. Це дозволяє створювати збалансовані по живильному складу корми, максимально адаптовані до згодовування різними видами і групами сільськогосподарських тварин. За допомогою коекструзії можлива комплексна обробка вихідної сировини, що містить у спільному впливі температури, тиску і зсувних зусиль, створюваних робочим органом екструдера.
Додаткові точки доступу:
Остриков, А.
Василенко, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|