
>
Карпутіна, М.Ультразвукова обробка в харчових технологіях, як засвідчують дослідження науковців, доцільна й перспективна / М. Карпутіна, Т. Мудрак, З. Романова //
Карпутіна, М.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 1. - С. 26-27.
(Шифр в БД Х686004/2010/1)
Анотація:
Сучасні технології харчових виробництв спрямовані на застосування високоефективних методів обробки сировини та матеріалів. Мета - підвищення якості готового продукту, зменшення тривалості проходження різних технологічних процесів та операцій, що сприяє зниженню собівартості продукції.
Додаткові точки доступу:
Мудрак, Т.
Романова, З.
(Шифр в БД Х686004/2010/1)
Анотація:
Сучасні технології харчових виробництв спрямовані на застосування високоефективних методів обробки сировини та матеріалів. Мета - підвищення якості готового продукту, зменшення тривалості проходження різних технологічних процесів та операцій, що сприяє зниженню собівартості продукції.
Додаткові точки доступу:
Мудрак, Т.
Романова, З.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|