
>
664.76.03
Третьяков, М. Ю.Изменение качества пшеничной муки различного целевого использования в процессе хранения / М. Ю. Третьяков, Т. А. Рыжкова //
Третьяков, М. Ю.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 3. - С. 27-30. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/3)
Ключові слова: качество -- мука -- озимая пшеница -- хранение -- якість -- борошно -- озима пшениця -- зберігання --
Анотація:
Анализ качества муки высшего сорта и общего назначения с использованием прибора "Миксолаб" позволил выявить, что наиболее подтверждены изменениям в процессе хранения показатели Замес, Глютен+ и Амилаза. Хранение муки в течении 10 мес. после ее изготовления не приводит к существенной потере качества.
Аналіз якості борошна вищого гатунку та загального призначення з використанням приладу "Міксолаб" дозволив виявити, що найбільш підтверджені змін у процесі зберігання показники Заміс, Глютен + і Амілаза. Зберігання борошна в перебігу 10 міс. після її виготовлення не призводить до істотної втрати якості.
Додаткові точки доступу:
Рыжкова, Т.А.
(Шифр в БД Х775324/2012/3)
УДК | |
664.76.03 |
Ключові слова: качество -- мука -- озимая пшеница -- хранение -- якість -- борошно -- озима пшениця -- зберігання --
Анотація:
Анализ качества муки высшего сорта и общего назначения с использованием прибора "Миксолаб" позволил выявить, что наиболее подтверждены изменениям в процессе хранения показатели Замес, Глютен+ и Амилаза. Хранение муки в течении 10 мес. после ее изготовления не приводит к существенной потере качества.
Аналіз якості борошна вищого гатунку та загального призначення з використанням приладу "Міксолаб" дозволив виявити, що найбільш підтверджені змін у процесі зберігання показники Заміс, Глютен + і Амілаза. Зберігання борошна в перебігу 10 міс. після її виготовлення не призводить до істотної втрати якості.
Додаткові точки доступу:
Рыжкова, Т.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|