
>
637.674
Исследование реологических характеристик белково-углеводной композиции для мороженого / Е. И. Мельникова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 10. - С. 27-29. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
Ключові слова: подсырная сыворотка -- ультрафильтрация -- заменитель молочного жира -- мороженое -- стабилизатор пектин -- підсирна сироватка -- ультрафільтрація -- замінник молочного жиру -- морозиво -- стабілізатор пектин --
Анотація:
Разработана новая пищевая белково-углеводная композиция, имитирующая свойства молочного жира. Ее функционально-технологические свойства оценивали методом ротационной вискозиметрии, подбирая оптимальное соотношение микропартикулята и пектина в смеси. Белково-углеводная композиция может быть эффективно использована в качестве рецептурного компонента, заменяющего сливки и цельное молоко, в технологии сливочного и молочного мороженого.
Розроблено нову харчову білково-вуглеводну композицію, що імітує властивості молочного жиру. Її функціонально-технологічні властивості оцінювали методом ротаційної віскозиметрії, підбираючи оптимальне співвідношення мікропартікулята і пектину в суміші. Білково-вуглеводна композиція може бути ефективно використана в якості рецептурного компонента, що заміняє вершки і цільне молоко, в технології вершкового і молочного морозива.??
Додаткові точки доступу:
Мельникова, Е.И.
Смирных, А.А.
Станиславская, Е.Б.
Ходасевич, Е. Е.
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
УДК | |
637.674 |
Ключові слова: подсырная сыворотка -- ультрафильтрация -- заменитель молочного жира -- мороженое -- стабилизатор пектин -- підсирна сироватка -- ультрафільтрація -- замінник молочного жиру -- морозиво -- стабілізатор пектин --
Анотація:
Разработана новая пищевая белково-углеводная композиция, имитирующая свойства молочного жира. Ее функционально-технологические свойства оценивали методом ротационной вискозиметрии, подбирая оптимальное соотношение микропартикулята и пектина в смеси. Белково-углеводная композиция может быть эффективно использована в качестве рецептурного компонента, заменяющего сливки и цельное молоко, в технологии сливочного и молочного мороженого.
Розроблено нову харчову білково-вуглеводну композицію, що імітує властивості молочного жиру. Її функціонально-технологічні властивості оцінювали методом ротаційної віскозиметрії, підбираючи оптимальне співвідношення мікропартікулята і пектину в суміші. Білково-вуглеводна композиція може бути ефективно використана в якості рецептурного компонента, що заміняє вершки і цільне молоко, в технології вершкового і молочного морозива.??
Додаткові точки доступу:
Мельникова, Е.И.
Смирных, А.А.
Станиславская, Е.Б.
Ходасевич, Е. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|