Влажность макаронных изделий необходимо контролировать на каждом этапе сушки / В. Семченко //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 9. - С. 21-22.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: влажность -- макаронные изделия -- сушка -- макаронное тесто -- качество продукции -- вологість -- макаронні вироби -- сушка -- макаронне тісто -- якість продукції --
Анотація:
Сушка макаронных изделий – наиболее длительная стадия процесса их производства. Соблюдение оптимальных режимов сушки влияет на показатели качества готовой продукции. Поэтому должна быть предусмотрена система поддержания и контроля необходимой влажности при сушке макаронных изделий на каждом этапе сушке.
Сушка макаронних виробів - найбільш тривала стадія процесу їх виробництва. Дотримання оптимальних режимів сушіння впливає на показники якості готової продукції. Тому повинна бути передбачена система підтримки та контролю необхідної вологості при сушінні макаронних виробів на кожному етапі сушіння.