
>
633.174
Луцько, Г.Сорго - унікальна культура для кормовиробництва [Текст] / Г. Луцько //
Луцько, Г.
Тваринництво. Ветеринарія. - 2017. - № 2. - С. 36-37.
(Шифр в БД Т726295/2017/2)
Ключові слова: сорго -- гібриди -- гибриды -- хімічний склад -- химический состав -- поживність -- питательность -- корм -- сіно -- сено -- сорго-суданкові гібриди -- сорго-суданковые гибриди --
Анотація:
У багатьох країнах, розміщених у різних кліматичних зонах, сорго використовують не тільки як продовольчу, технічну або енергетичну культуру, а ще як і кормову: зерно - на корм птиці та для приготування комбікормів, а зелену масу - на свіжий корм, сіно, сінаж та силос.
Во многих странах, расположенных в различных климатических зонах, сорго используют не только как продовольственную, техническую или энергетическую культуру, а еще и кормовую: зерно - на корм птице и для приготовления комбикормов, а зеленую массу - на свежий корм, сено, сенаж и силос.
(Шифр в БД Т726295/2017/2)
УДК | |
633.174 |
Ключові слова: сорго -- гібриди -- гибриды -- хімічний склад -- химический состав -- поживність -- питательность -- корм -- сіно -- сено -- сорго-суданкові гібриди -- сорго-суданковые гибриди --
Анотація:
У багатьох країнах, розміщених у різних кліматичних зонах, сорго використовують не тільки як продовольчу, технічну або енергетичну культуру, а ще як і кормову: зерно - на корм птиці та для приготування комбікормів, а зелену масу - на свіжий корм, сіно, сінаж та силос.
Во многих странах, расположенных в различных климатических зонах, сорго используют не только как продовольственную, техническую или энергетическую культуру, а еще и кормовую: зерно - на корм птице и для приготовления комбикормов, а зеленую массу - на свежий корм, сено, сенаж и силос.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|