
>
Траубенберг, С. Е.Исследование пищевой ценности и антиоксидантной активности ферментализатов из ягод брусники / С. Е. Траубенберг, Н. В Осташенкова, Е. В. Валексеенко //
Траубенберг, С. Е.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N8. - С. 44-46.
(Шифр в БД Х775324/2008/8)
Додаткові точки доступу:
Осташенкова, Н.В
Валексеенко, Е.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/8)
Додаткові точки доступу:
Осташенкова, Н.В
Валексеенко, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|