
>
664.87:621.365.55
Разработка микроволнового вакуумного способа получения порошка из замороженного плодово-ягодного сырья / Т. И. Котова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 6. - С. 21-23. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
Ключові слова: дефростация -- микроволновая вакуумная сушка -- плодово-ягодные порошки -- дефростація -- мікрохвильове вакуумне сушіння -- плодово-ягідні порошки --
Анотація:
Описан способ микроволновой вакуумной обработки замороженного плодово-ягодного сырья с получением порошка. Приведены качественные характеристики порошка, полученного данным способом из замороженых ягод облепихи. Найденные оптимальные параметры дефростации и сушки плодов и ягод позволяют получить плодово-ягодные порошки высокого качества.
Описано спосіб мікрохвильової вакуумної обробки замороженої плодово-ягідної сировини з отриманням порошку. Наведено якісні характеристики порошку, отриманого даним способом з заморожених ягід обліпихи. Знайдені оптимальні параметри дефростації та сушіння плодів і ягід дозволяють отримати плодово-ягідні порошки високої якості.
Додаткові точки доступу:
Котова, Т.И.
Хантургаев, А.Г.
Ширеторова, В.Г.
Хангтургаева, Г. И.
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
УДК | |
664.87:621.365.55 |
Ключові слова: дефростация -- микроволновая вакуумная сушка -- плодово-ягодные порошки -- дефростація -- мікрохвильове вакуумне сушіння -- плодово-ягідні порошки --
Анотація:
Описан способ микроволновой вакуумной обработки замороженного плодово-ягодного сырья с получением порошка. Приведены качественные характеристики порошка, полученного данным способом из замороженых ягод облепихи. Найденные оптимальные параметры дефростации и сушки плодов и ягод позволяют получить плодово-ягодные порошки высокого качества.
Описано спосіб мікрохвильової вакуумної обробки замороженої плодово-ягідної сировини з отриманням порошку. Наведено якісні характеристики порошку, отриманого даним способом з заморожених ягід обліпихи. Знайдені оптимальні параметри дефростації та сушіння плодів і ягід дозволяють отримати плодово-ягідні порошки високої якості.
Додаткові точки доступу:
Котова, Т.И.
Хантургаев, А.Г.
Ширеторова, В.Г.
Хангтургаева, Г. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|