664.87:621.365.55
Разработка микроволнового вакуумного способа получения порошка из замороженного плодово-ягодного сырья / Т. И. Котова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 6. - С. 21-23. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
УДК
664.87:621.365.55

Ключові слова: дефростация -- микроволновая вакуумная сушка -- плодово-ягодные порошки -- дефростація -- мікрохвильове вакуумне сушіння -- плодово-ягідні порошки --
Анотація:
Описан способ микроволновой вакуумной обработки замороженного плодово-ягодного сырья с получением порошка. Приведены качественные характеристики порошка, полученного данным способом из замороженых ягод облепихи. Найденные оптимальные параметры дефростации и сушки плодов и ягод позволяют получить плодово-ягодные порошки высокого качества.
Описано спосіб мікрохвильової вакуумної обробки замороженої плодово-ягідної сировини з отриманням порошку. Наведено якісні характеристики порошку, отриманого даним способом з заморожених ягід обліпихи. Знайдені оптимальні параметри дефростації та сушіння плодів і ягід дозволяють отримати плодово-ягідні порошки високої якості.
Додаткові точки доступу: