
>
М’якість та свіжість - основні характеристики вибору хлібобулочних виробів [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 5. - С. 30-32..
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: поліпшувач "мажимікс" -- улучшитель "мажимикс" -- дріжджі "рекорд" -- дрожжи "рекорд" -- дріжджі "саф-інстант" -- дрожжи "саф-инстант" --
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: поліпшувач "мажимікс" -- улучшитель "мажимикс" -- дріжджі "рекорд" -- дрожжи "рекорд" -- дріжджі "саф-інстант" -- дрожжи "саф-инстант" --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|