
>
006:664
7 квітня 2015 року - Всесвітній день здоров’я. Безпека харчових продуктів "від ферми до тарілки" //
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2015. - N 2. - С. 50-52.
(Шифр в БД -054081/2015/2)
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- безпека -- безопасность -- бхп -- бпп -- стандарти -- стандарты --
(Шифр в БД -054081/2015/2)
УДК | |
006:664 | |
006 | |
664 |
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- безпека -- безопасность -- бхп -- бпп -- стандарти -- стандарты --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|