
>
Помол низкосортного зерна пшеницы. Исправляем качество муки //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 9. - С. 24-25.
(Шифр в БД Х194632/2013/9)
Ключові слова: помол пшеницы -- качество муки -- газообразующая способность теста -- помел пшениці -- якість борошна -- газоутворююча здатність тіста --
(Шифр в БД Х194632/2013/9)
Ключові слова: помол пшеницы -- качество муки -- газообразующая способность теста -- помел пшениці -- якість борошна -- газоутворююча здатність тіста --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|