
>
597.872.1:637.522
Влияние нитрита натрия на устойчивость и антимутагенную активность пробиотических микроорганизмов / И. С. Хамагаева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N5. - С. 36-37. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Ключові слова: пропионовокислые бактерии -- пропіоновокислі бактерії -- штамм -- штам -- устойчивость -- стійкість -- антимутагенная активность -- антимутагенна активність -- нитрит натрия -- нітрит натрію --
Анотація:
Исследовано влияние нитрита натрия на устойчивость и антимутагенную активность пробиотических микроорганизмов. Получены данные о способности пробиотических микроорганизмов синтезировать антимутагенные вещества под воздействием нитрита натрия. Выявлены предпосылки для создания новой биотехнологии мясных продуктов с антимутагенными свойствами.
Досліджено вплив нітриту натрію на стійкість і антимутагенну активність пробіотичних мікроорганізмів. Отримано дані про здатність пробіотичних мікроорганізмів синтезувати антимутагенні речовини під впливом нітриту натрію. Виявлено передумови для створення нової біотехнології м'ясних продуктів з антимутагенними властивостями.
Додаткові точки доступу:
Хамагаева, И. С.
Ханхалаева, И. А.
Хамаганова, И. В.
Унагаева, О. А.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
УДК | |
597.872.1:637.522 | |
637.522 |
Ключові слова: пропионовокислые бактерии -- пропіоновокислі бактерії -- штамм -- штам -- устойчивость -- стійкість -- антимутагенная активность -- антимутагенна активність -- нитрит натрия -- нітрит натрію --
Анотація:
Исследовано влияние нитрита натрия на устойчивость и антимутагенную активность пробиотических микроорганизмов. Получены данные о способности пробиотических микроорганизмов синтезировать антимутагенные вещества под воздействием нитрита натрия. Выявлены предпосылки для создания новой биотехнологии мясных продуктов с антимутагенными свойствами.
Досліджено вплив нітриту натрію на стійкість і антимутагенну активність пробіотичних мікроорганізмів. Отримано дані про здатність пробіотичних мікроорганізмів синтезувати антимутагенні речовини під впливом нітриту натрію. Виявлено передумови для створення нової біотехнології м'ясних продуктів з антимутагенними властивостями.
Додаткові точки доступу:
Хамагаева, И. С.
Ханхалаева, И. А.
Хамаганова, И. В.
Унагаева, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|