
>
664.664.4:663.918
Юдіна, Т.Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини [Текст] / Т. Юдіна, Р. Романенко, О. Безрученко //
Юдіна, Т.
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2020. - N 4. - С. 93-103. - Бібліогр.: с. 99-101. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2020/4)
Ключові слова: целіакія -- целиакия -- аглютенове борошно -- агглютеновая мука -- рисове борошно -- рисовая мука -- кукурудзяне борошно -- кукурузная мука -- гранулометричний склад -- гранулометрические состав -- водопоглащательная способность -- водопоглинальна здатність --
Додаткові точки доступу:
Романенко, Р.
Безрученко, О.
(Шифр в БД Т279322/2020/4)
УДК | |
664.664.4:663.918 | |
664.664.4 | |
663.918 |
Ключові слова: целіакія -- целиакия -- аглютенове борошно -- агглютеновая мука -- рисове борошно -- рисовая мука -- кукурудзяне борошно -- кукурузная мука -- гранулометричний склад -- гранулометрические состав -- водопоглащательная способность -- водопоглинальна здатність --
Додаткові точки доступу:
Романенко, Р.
Безрученко, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|