
>
663.5:664.66-027.33 (045)
Сидякин, М. Э.Получение этанола из возвратных отходов хлебопекарного производства (Часть 1: Получение сусла) / М. Э. Сидякин, Л. Н. Крикунова //
Сидякин, М. Э.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 12. - С. 33-37. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
Ключові слова: механико-ферментативная обработка -- производство спирта -- реология -- ферменты -- механіко-ферментативна обробка -- виробництво спирту -- реологія -- ферменти --
Анотація:
Приведены результаты исследования процесса получения сусла из возвратных отходов хлебопекарного производства. Показаны особенности реологического проведения технологической среды и ферментативной обработки сусла по сравнению с переработкой зерна пшеницы. Проведено сравнение качественных показателей осахаренного сусла, полученного из новогои традиционного сырья.
Наведено результати дослідження процесу отримання сусла з зворотних відходів хлібопекарського виробництва. Показано особливості реологічного проведення технологічного середовища і ферментативної обробки сусла в порівнянні з переробкою зерна пшениці. Проведено порівняння якісних показників оцукрованого сусла, отриманого з нової традиційної сировини.
Додаткові точки доступу:
Крикунова, Л.Н.
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
УДК | |
663.5:664.66-027.33 (045) |
Ключові слова: механико-ферментативная обработка -- производство спирта -- реология -- ферменты -- механіко-ферментативна обробка -- виробництво спирту -- реологія -- ферменти --
Анотація:
Приведены результаты исследования процесса получения сусла из возвратных отходов хлебопекарного производства. Показаны особенности реологического проведения технологической среды и ферментативной обработки сусла по сравнению с переработкой зерна пшеницы. Проведено сравнение качественных показателей осахаренного сусла, полученного из новогои традиционного сырья.
Наведено результати дослідження процесу отримання сусла з зворотних відходів хлібопекарського виробництва. Показано особливості реологічного проведення технологічного середовища і ферментативної обробки сусла в порівнянні з переробкою зерна пшениці. Проведено порівняння якісних показників оцукрованого сусла, отриманого з нової традиційної сировини.
Додаткові точки доступу:
Крикунова, Л.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|