
>
664.91
Макарова, Н. В.Создание новых пищевых продуктов с направленным антиоксидантным действием [Текст] / Н. В. Макарова, В.П. Бординова //
Макарова, Н. В.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 8. - С. 16-17. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: смузи -- профитроли -- хлеб -- нектар -- фруктовый микс -- флавоноиды -- бетта-каротин -- антирадикальная активность -- смузі -- профітролі -- хліб -- фруктовий мікс -- флавоноїди -- антирадикальна активність --
Анотація:
Представлены результаты экспериментального исследования химического состава (содержания фенольных веществ, флавоноидов, бетта-каротина) и антиоксидантной активности (по методам DPPH и FRAP) для разработанных рецептур двух видов смузи, двух видов профитролей и четырех объектов сравнения: фруктового микса "Клубника-яблоко "Rich", нектара "Тыква-яблоко "Спеленок", хлеба "Столичный", хлеба "Юбилейный".
Представлені результати експериментального дослідження хімічного складу (змісту фенольних речовин, флавоноїдів, бета-каротину) та антиоксидантної активності (за методами DPPH і FRAP) для розроблених рецептур двох видів смузі, двох видів профітролей і чотирьох об'єктів порівняння: фруктового міксу "Полуниця-яблуко" Rich ", нектару" Гарбуз-яблуко "Спеленок", хліба "Столичний", хліба "Ювілейний".
Додаткові точки доступу:
Бординова, В. П.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
УДК | |
664.91 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: смузи -- профитроли -- хлеб -- нектар -- фруктовый микс -- флавоноиды -- бетта-каротин -- антирадикальная активность -- смузі -- профітролі -- хліб -- фруктовий мікс -- флавоноїди -- антирадикальна активність --
Анотація:
Представлены результаты экспериментального исследования химического состава (содержания фенольных веществ, флавоноидов, бетта-каротина) и антиоксидантной активности (по методам DPPH и FRAP) для разработанных рецептур двух видов смузи, двух видов профитролей и четырех объектов сравнения: фруктового микса "Клубника-яблоко "Rich", нектара "Тыква-яблоко "Спеленок", хлеба "Столичный", хлеба "Юбилейный".
Представлені результати експериментального дослідження хімічного складу (змісту фенольних речовин, флавоноїдів, бета-каротину) та антиоксидантної активності (за методами DPPH і FRAP) для розроблених рецептур двох видів смузі, двох видів профітролей і чотирьох об'єктів порівняння: фруктового міксу "Полуниця-яблуко" Rich ", нектару" Гарбуз-яблуко "Спеленок", хліба "Столичний", хліба "Ювілейний".
Додаткові точки доступу:
Бординова, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|