>
Мехди, Изади ГейдариТехнология производства мучных кондитерских изделий с использованием ингредиентов с высоким содержанием пищевых волокон / Изади Гейдари Мехди, А. И. Назарян //
Мехди, Изади Гейдари
Хранение и переработка зерна : научно-практический журнал. - 2008. - N5. - С. 46-48.
(Шифр в БД Х367526/2008/5)
Ключові слова: продукты питания -- мучные кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Назарян, А.И.
(Шифр в БД Х367526/2008/5)
Ключові слова: продукты питания -- мучные кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Назарян, А.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|