
>
Зверев, С. В.Инактивация антипитательных веществ в сое при высокотемпературной микронизации / С. В. Зверев, Е. В. Козин //
Зверев, С. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: физические методы переработки сельхозсырья -- химические методы переработки сельхозсырья -- комбикорма -- кормовые добавки -- термообработка зерна --
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: физические методы переработки сельхозсырья -- химические методы переработки сельхозсырья -- комбикорма -- кормовые добавки -- термообработка зерна --
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|