663.423:664.61
Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба / Л. В. Проценко, І. О. Пасічник //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 7. - С. 64-66. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/7)
УДК
663.423:664.61
663.423
664.61

Ключові слова: сорти хмелю -- біохімічні показники -- сорта хмеля -- биохимические показатели --
Анотація:
Исследовано влияние хмелевых заквасок, изготовленных из ароматических и горьких сортов хмеля, на качественные показатели пшеничного хлеба. Приведены результаты физико-химического анализа и органолептической оценки пшеничного хлеба, изготовленного с добавлением хмелевого отвара.
Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару.
Додаткові точки доступу: