
>
663.423:664.61
Проценко, Л. В.Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба / Л. В. Проценко, І. О. Пасічник //
Проценко, Л. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 7. - С. 64-66. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/7)
Ключові слова: сорти хмелю -- біохімічні показники -- сорта хмеля -- биохимические показатели --
Анотація:
Исследовано влияние хмелевых заквасок, изготовленных из ароматических и горьких сортов хмеля, на качественные показатели пшеничного хлеба. Приведены результаты физико-химического анализа и органолептической оценки пшеничного хлеба, изготовленного с добавлением хмелевого отвара.
Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару.
Додаткові точки доступу:
Пасічник, І. О.
(Шифр в БД В014345/2012/7)
УДК | |
663.423:664.61 | |
663.423 | |
664.61 |
Ключові слова: сорти хмелю -- біохімічні показники -- сорта хмеля -- биохимические показатели --
Анотація:
Исследовано влияние хмелевых заквасок, изготовленных из ароматических и горьких сортов хмеля, на качественные показатели пшеничного хлеба. Приведены результаты физико-химического анализа и органолептической оценки пшеничного хлеба, изготовленного с добавлением хмелевого отвара.
Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару.
Додаткові точки доступу:
Пасічник, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|