Вплив допоміжних речовин та ферментних препаратів на гідроліз крохмалю жита / Н. Процан [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 4. - С. 18-19. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х686004/2010/4)
Анотація:
З метою зменшення витрат теплової енергії на спиртових заводах впроваджують технологію гідроферментативного оброблення сировини із застосуванням високоефективних і термостійких ферментних препаратів, де температура оброблення не перевищіє 95°. Високий кінцевий результат виходу спирту забезпечують умови дотримання технологічних параметрів на всіх стадіях виробництва.
С целью уменьшения затрат тепловой энергии на спиртовых заводах внедряют технологию гидроферментативной обработки сырья с использованием высокоэффективных и термостойких ферментных препаратов, где температура обработки на превышает 95°. Высокий конечный результат выхода спирта обеспечивают условия соблюдения технологических параметров на всех стадиях производства.
Додаткові точки доступу: