
>
Косован, А.Составим наиболее оптимальный композиционный состав улучшителей / А. Косован, Г. Дремучева //
Косован, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 12. - С. 17-18.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: улучшители -- ферментные препараты -- методы определения -- покращувачі -- ферментні препарати -- методи визначення --
Додаткові точки доступу:
Дремучева, Г.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: улучшители -- ферментные препараты -- методы определения -- покращувачі -- ферментні препарати -- методи визначення --
Додаткові точки доступу:
Дремучева, Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|