
>
Селюк, Л.Использование соевых продуктов в хлебопекарном и кондитерском производстве [Текст] / Л. Селюк //
Селюк, Л.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 1. - С. 15.
(Шифр в БД Х279026/2017/1)
Ключові слова: пищевые добавки -- харчові добавки -- соєве борошно -- соевая мука -- химический состав -- хімічний склад --
(Шифр в БД Х279026/2017/1)
Ключові слова: пищевые добавки -- харчові добавки -- соєве борошно -- соевая мука -- химический состав -- хімічний склад --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|