Изменение морфологии поверхности влажного зерна гречихи в процессе гидротермической обработки / В. А. Марьин, А. Л. Верещагин, Н. В. Бычин //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 3. - С. 44-46. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/3)
Ключові слова: влажность зерна -- гречиха -- гидротермическая обработка -- вологість зерна -- гречка -- гідротермічна обробка --
Анотація:
Регулируя параметры гидротермической обработки, можно целенаправленно изменять свойства оболочек и ядра гречихи для оптимизации выхода конечного продукта.
Регулюючи параметри гідротермічної обробки, можна цілеспрямовано змінювати властивості оболонок і ядра гречки для оптимізації виходу кінцевого продукту.
Додаткові точки доступу: