
>
631.354:633.1
Дерев’янко, Д.Вплив травмування і пошкодження мікроорганізмів на якісні показники зерна озимого жита [Текст] / Д. Дерев’янко //
Дерев’янко, Д.
Техніка і технології АПК : наук.-вироб. журн. - 2011. - № 3. - С. 28-31. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т041932/2011/3)
Ключові слова: зерно -- травмування -- мікроорганізми -- збирання -- післязбиральне оброблення -- травмирование -- микроорганизмы -- уборка -- послеуборочная обработка --
Анотація:
Аналізуються результати досліджень, проведених під час збирання, післязбирального оброблення та посіву озимого жита. Розглядається вплив травмування і пошкодження мікроорганізмами на якість насіння.
Анализируются результаты исследований, проведенных при уборке, послеуборочной обработке и посеве озимой ржи. Рассматривается влияние травмирования и повреждений микроорганизмами на качественные показатели семян.
(Шифр в БД Т041932/2011/3)
УДК | |
631.354:633.1 | |
631.354 | |
633.1 |
Ключові слова: зерно -- травмування -- мікроорганізми -- збирання -- післязбиральне оброблення -- травмирование -- микроорганизмы -- уборка -- послеуборочная обработка --
Анотація:
Аналізуються результати досліджень, проведених під час збирання, післязбирального оброблення та посіву озимого жита. Розглядається вплив травмування і пошкодження мікроорганізмами на якість насіння.
Анализируются результаты исследований, проведенных при уборке, послеуборочной обработке и посеве озимой ржи. Рассматривается влияние травмирования и повреждений микроорганизмами на качественные показатели семян.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|