631.354:633.1
Вплив травмування і пошкодження мікроорганізмів на якісні показники зерна озимого жита [Текст] / Д. Дерев’янко //
Техніка і технології АПК : наук.-вироб. журн. - . - № 3. - С. 28-31. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т041932/2011/3)
УДК
631.354:633.1
631.354
633.1

Ключові слова: зерно -- травмування -- мікроорганізми -- збирання -- післязбиральне оброблення -- травмирование -- микроорганизмы -- уборка -- послеуборочная обработка --
Анотація:
Аналізуються результати досліджень, проведених під час збирання, післязбирального оброблення та посіву озимого жита. Розглядається вплив травмування і пошкодження мікроорганізмами на якість насіння.
Анализируются результаты исследований, проведенных при уборке, послеуборочной обработке и посеве озимой ржи. Рассматривается влияние травмирования и повреждений микроорганизмами на качественные показатели семян.