
>
Короткий, И. А.Теплофизические характеристики ягод черной смородины / И. А. Короткий, Е. В. Короткая //
Короткий, И. А.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N4. - С. 32-34.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: теплофизические ХАРАКТЕРИСТИКИ -- пищевые ПРОДУКТЫ -- термопар --
Додаткові точки доступу:
Короткая, Е.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: теплофизические ХАРАКТЕРИСТИКИ -- пищевые ПРОДУКТЫ -- термопар --
Додаткові точки доступу:
Короткая, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|