637.18
Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комібнованим складом сировини [Текст] / І. О. Романчук, Т. В. Рудакова, Л. О. Моісеєва //
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - . - N3. - С. 27-32. - Бібліогр.: с. 31.
(Шифр в БД З021376/2017/3)
УДК
637.18

Ключові слова: молочні продукти -- молочные продукты -- комбінований склад сировини -- комбинированный состав сырья -- рисове борошно -- рисовая мука -- пшеничний зернопродукт -- пшеничный зернопродукт -- кукурудзяний зернопродукт -- кукурузный зернопродукт -- консистенція -- консистенция -- кисломолочний згусток -- кисломолочный сгусток -- стабілізатори -- стабилизаторы -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики --
Додаткові точки доступу: