
>
637.18
Романчук, І. О.Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комібнованим складом сировини [Текст] / І. О. Романчук, Т. В. Рудакова, Л. О. Моісеєва //
Романчук, І. О.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2017. - N3. - С. 27-32. - Бібліогр.: с. 31.
(Шифр в БД З021376/2017/3)
Ключові слова: молочні продукти -- молочные продукты -- комбінований склад сировини -- комбинированный состав сырья -- рисове борошно -- рисовая мука -- пшеничний зернопродукт -- пшеничный зернопродукт -- кукурудзяний зернопродукт -- кукурузный зернопродукт -- консистенція -- консистенция -- кисломолочний згусток -- кисломолочный сгусток -- стабілізатори -- стабилизаторы -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики --
Додаткові точки доступу:
Рудакова, Т. В.
Моісеєва, Л. О.
(Шифр в БД З021376/2017/3)
УДК | |
637.18 |
Ключові слова: молочні продукти -- молочные продукты -- комбінований склад сировини -- комбинированный состав сырья -- рисове борошно -- рисовая мука -- пшеничний зернопродукт -- пшеничный зернопродукт -- кукурудзяний зернопродукт -- кукурузный зернопродукт -- консистенція -- консистенция -- кисломолочний згусток -- кисломолочный сгусток -- стабілізатори -- стабилизаторы -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики --
Додаткові точки доступу:
Рудакова, Т. В.
Моісеєва, Л. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|