664.8.014/.019
Влияние термической обработки на антиоксидантную активность красных перцев / Н. В. Макарова, В. П. Бординова //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - . - N 9. - С. 46-48. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК
664.8.014/.019

Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість

Ключові слова: перец сладкий -- сушка -- стерилизация -- фенолы -- флавоноиды -- бета-каротин -- антиоксидантная активность -- перець солодкий -- стерилізація -- феноли -- флавоноїди -- бета-каротін -- антиоксидантна активність --
Анотація:
Представлены результаты изучения химического состава (содержания фенолов, флавоноидов, бета-каротина) и антиоксидантной активности по методам DPPH и FRAP для свежего и прошедшего тепловую обработку (стерилизация, сушка) красного перца сорта Подарок Молдовы.
Представлені результати вивчення хімічного складу (вмісту фенолів, флавоноїдів, бета-каротину) та антиоксидантної активності за методами DPPH і FRAP для свіжого і такого, що пройшов теплову обробку (стерилізація, сушка) червоного перцю сорту Подарунок Молдови.
Додаткові точки доступу: