
>
663.8; 664.782
Донг, Н. Ф.Можливість використання рисової сировини для приготування аглютенових напоїв [Текст] / Н. Ф. Донг, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський //
Донг, Н. Ф.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 3. - С. 44-47. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/3)
Ключові слова: целиакия -- целіакія -- глютен -- рис -- дегустационная оценка -- дегустаційна оцінка -- безалкогольный ферментированный напиток -- безалкогольний ферментований напій --
Анотація:
Проведено аналіз захворюванності на целіакію та вказано на необхідність організації випуску аглютенових напоїв. Показано актуальність використання зерна рису як безглютенової сировини для виробництва ферментованих напоїв та обґрунтовано можливість використання іншої рослинної сировини, збагаченої біологічно активними речовинами. Наведено органолептичні показники рисокового ферментованого напою при використанні натуральної рослинної ароматичної сировини, дано його дегустаційну оцінку.
Проведен анализ заболеваемости целиакией и указано на необходимость организации выпуска аглютеновых напитков. Показана актуальность использования зерна риса как безглютенового сырья для производства ферментированных напитков и обоснована возможность использования другого растительного сырья, обогащенного биологически активными веществами. Приведены органолептические показатели рисового ферментированного напитка при использовании натурального растительного ароматического сырья, приведена его дегустационная оценка.
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. І.
Прибильський, В. Л.
(Шифр в БД Х367526/2016/3)
УДК | |
663.8; 664.782 | |
663.8 | |
664.782 |
Ключові слова: целиакия -- целіакія -- глютен -- рис -- дегустационная оценка -- дегустаційна оцінка -- безалкогольный ферментированный напиток -- безалкогольний ферментований напій --
Анотація:
Проведено аналіз захворюванності на целіакію та вказано на необхідність організації випуску аглютенових напоїв. Показано актуальність використання зерна рису як безглютенової сировини для виробництва ферментованих напоїв та обґрунтовано можливість використання іншої рослинної сировини, збагаченої біологічно активними речовинами. Наведено органолептичні показники рисокового ферментованого напою при використанні натуральної рослинної ароматичної сировини, дано його дегустаційну оцінку.
Проведен анализ заболеваемости целиакией и указано на необходимость организации выпуска аглютеновых напитков. Показана актуальность использования зерна риса как безглютенового сырья для производства ферментированных напитков и обоснована возможность использования другого растительного сырья, обогащенного биологически активными веществами. Приведены органолептические показатели рисового ферментированного напитка при использовании натурального растительного ароматического сырья, приведена его дегустационная оценка.
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. І.
Прибильський, В. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|