
>
636.4.053
Крюкова, Л.Відлучення поросят: голландський досвід [Текст] / Л. Крюкова //
Крюкова, Л.
Пропозиція : укр. журн. з питань агробізнесу. - 2015. - N 4. - С. 152-155.
(Шифр в БД П187375/2015/4)
Рубрики:
Голландия
Голландія
Ключові слова: свинарство -- поросята -- вирощування -- продуктивність -- масса -- годівля -- період відлучення -- свиноводство -- выращивание -- продуктивность -- маса -- кормление -- период отлучения --
Анотація:
В Голландії під сільськогосподарські угіддя відведено 50% території. Крім цього, крихітна Голландія (41,5 тис. кв. км) займає перше місце у світі з експорту столового яйця, четверте - з виробництва сиру, п’яте - із виробництва масла. А ще вона продовжує залишатися країною із найкращими умовами для ведення свинарського бізнесу.
В Голландии под сельскохозяйственные угодья отведено 50% территории. Кроме этого, крошечная Голландия (41,5 тыс. кв. км) занимает первое место в мире по экспорту столового яйца, четвертое - по производству сыра, пятое - по производству масла. А еще она продолжает оставаться страной с наилучшими условиями для ведения свиноводческого бизнеса.
(Шифр в БД П187375/2015/4)
УДК | |
636.4.053 |
Рубрики:
Голландия
Голландія
Ключові слова: свинарство -- поросята -- вирощування -- продуктивність -- масса -- годівля -- період відлучення -- свиноводство -- выращивание -- продуктивность -- маса -- кормление -- период отлучения --
Анотація:
В Голландії під сільськогосподарські угіддя відведено 50% території. Крім цього, крихітна Голландія (41,5 тис. кв. км) займає перше місце у світі з експорту столового яйця, четверте - з виробництва сиру, п’яте - із виробництва масла. А ще вона продовжує залишатися країною із найкращими умовами для ведення свинарського бізнесу.
В Голландии под сельскохозяйственные угодья отведено 50% территории. Кроме этого, крошечная Голландия (41,5 тыс. кв. км) занимает первое место в мире по экспорту столового яйца, четвертое - по производству сыра, пятое - по производству масла. А еще она продолжает оставаться страной с наилучшими условиями для ведения свиноводческого бизнеса.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|