Вплив пакувальних матеріалів на зміну мікробіологічних показників тістечок під час зберігання / І. Сирохман, Н. Палько, Б. Кузьмінов //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 7/8. - С. 8-11. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: пісочні тістечка -- пакувальні матеріали -- мікробіологічні показники -- песочные пирожные -- упаковочные материалы -- микробиологические показатели --
Анотація:
Досліджено вплив пакувальних матеріалів на накопичення мікроорганізмів у нових пісочних тістечках. Встановлена доцільність використання металізованого поліпропілену для упакування пісочних тістечок з метою подовження їх терміну зберігання.
Исследовано влияние упаковочных материалов на накопление микроорганизмов в новых песочных пирожных. Установлена целесообразность использования металлизированного полипропилена для упаковки песочных пирожных с целью продления их срока хранения.
Додаткові точки доступу: