Особливості зберігання плодоовочевої продукції [Текст] / Ю. Калін //
Аграр. техніка та обладн.. - . - № 1. - С. 70-74.
(Шифр в БД А492040/2017/1)
Ключові слова: плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- зберігання -- хранение -- температура -- вологість -- влажность -- газові середовища -- газовые среды -- швидкозаморожені продукти -- быстрозамороженные продукты -- технологія заморожування -- технология замораживания -- шокова заморозка -- шоковая заморозка -- устаткування -- оборудование --
Анотація:
Існують різноманітні способи зберігання та переробки фруктів, овочів, плодів, ягід і картоплі. Однак пріоритетними напрямами в розвитку сучасного агропромислового господарства є зберігання плодоовочевої продукції у свіжому вигляді та швидке заморожування, адже в такому разі плодоовочева продукція максимально зберігає свої корисні та органолептичні властивості.
Существуют различные способы хранения и переработки фруктов, овощей, плодов, ягод и картофеля. Однако приоритетным направлением в развитии современного агропромышленного хозяйства является хранение плодоовощной продукции в свежем виде и быстрое замораживание, ведь в таком случае плодоовощная продукция максимально сохраняет свои полезные и органолептические свойства.