636.4.083
Світова практика законодавчого врегульування якості м’яса / В. Волощук, Ю. Ремізова //
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - . - N 6. - С. 8-10. - Бібліогр.: с. 10.
(Шифр в БД Т259922/2015/6)
УДК
636.4.083

Ключові слова: свинина -- якість -- качество -- гост -- система насср --
Анотація:
Конкурентоспроможний виробник в умовах ринкової економіки та інтеграційному спрямуванню до Європейських вимог повинен випускати на ринок якісну продукцію, що відповідає жорстоким вимогам європейського законодавства. Наведено огляд основних нормативних документів, котрі регламентують якість продукціїї у світі.
Конкурентоспособный производитель в условиях рыночной экономики и интеграционном направлению к европейским требованиям должен выпускать на рынок качественную продукцию, соответствующую жестоким требованиям европейского законодательства. Приведен обзор основных нормативных документов, регламентирующих качество продукциии в мире.
Додаткові точки доступу: