
>
636.4.083
Волощук, В.Світова практика законодавчого врегульування якості м’яса / В. Волощук, Ю. Ремізова //
Волощук, В.
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - 2015. - N 6. - С. 8-10. - Бібліогр.: с. 10.
(Шифр в БД Т259922/2015/6)
Ключові слова: свинина -- якість -- качество -- гост -- система насср --
Анотація:
Конкурентоспроможний виробник в умовах ринкової економіки та інтеграційному спрямуванню до Європейських вимог повинен випускати на ринок якісну продукцію, що відповідає жорстоким вимогам європейського законодавства. Наведено огляд основних нормативних документів, котрі регламентують якість продукціїї у світі.
Конкурентоспособный производитель в условиях рыночной экономики и интеграционном направлению к европейским требованиям должен выпускать на рынок качественную продукцию, соответствующую жестоким требованиям европейского законодательства. Приведен обзор основных нормативных документов, регламентирующих качество продукциии в мире.
Додаткові точки доступу:
Ремізова, Ю.
(Шифр в БД Т259922/2015/6)
УДК | |
636.4.083 |
Ключові слова: свинина -- якість -- качество -- гост -- система насср --
Анотація:
Конкурентоспроможний виробник в умовах ринкової економіки та інтеграційному спрямуванню до Європейських вимог повинен випускати на ринок якісну продукцію, що відповідає жорстоким вимогам європейського законодавства. Наведено огляд основних нормативних документів, котрі регламентують якість продукціїї у світі.
Конкурентоспособный производитель в условиях рыночной экономики и интеграционном направлению к европейским требованиям должен выпускать на рынок качественную продукцию, соответствующую жестоким требованиям европейского законодательства. Приведен обзор основных нормативных документов, регламентирующих качество продукциии в мире.
Додаткові точки доступу:
Ремізова, Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|