
>
Голубева, Л. В.Изучение физико-химических свойств нута для создания новых молочных продуктов / Л. В. Голубева, Л. Г. Кириллова, Т. С. Корниенко //
Голубева, Л. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 7.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Кириллова, Л.Г.
Корниенко, Т.С.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Кириллова, Л.Г.
Корниенко, Т.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|