>
Technology of candy caramel with dietary-functional properties [Текст] / A. Dorokhovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 96-111.
Додаткові точки доступу:
Dorokhovych, A.
Mazur, L.
Gubsky, S.
Evlash, Viktoria
Додаткові точки доступу:
Dorokhovych, A.
Mazur, L.
Gubsky, S.
Evlash, Viktoria
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |