
>
Кошова, В.Вплив температури на колоїдну й мікробіологічну стійкість безалкогольних напоїв / В. Кошова, С. Пилипенко, Т. Дубіцька //
Кошова, В.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 2/3. - С. 22-23.
(Шифр в БД Х686004/2009/2/3)
Анотація:
Фізико-хімічні показники безалкогольних напоїв визначаються особливостями використання сировини, технологією виробництва, умовами розливу, їх встановлюють на конкретну продукцію й вони мають відповідати вимогам стандарту.
Додаткові точки доступу:
Пилипенко, Т.
Дубіцька, Т.
(Шифр в БД Х686004/2009/2/3)
Анотація:
Фізико-хімічні показники безалкогольних напоїв визначаються особливостями використання сировини, технологією виробництва, умовами розливу, їх встановлюють на конкретну продукцію й вони мають відповідати вимогам стандарту.
Додаткові точки доступу:
Пилипенко, Т.
Дубіцька, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|