
>
664.664:17
Доцільність використання борошна з зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробів [Текст] / А. О. Білик [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N1. - С. 43-46. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошно зародку кукурудзи -- мука зародыша кукурузы -- технологічні показники -- технологические показатели -- показники якості -- показатели качества -- харчова цінність -- пищевая ценность -- аглютеновий пісочний напівфабрикат -- аглютеновый песочный полуфабрикат --
Анотація:
Проведені аналітичні та експериментальні дослідження, на основі яких удосконалена технологія борошняних кондитерських виробів, збагачених борошном зародків кукурудзи. Досліджували гранулометричний, хімічний склад та технологічні показники досліджуваної добавки, а також її вплив на фізико-хімічні процеси в тісті; якість і харчову цінність готових виробів. На основі цього розроблено нову рецептуру безглютенового пісочного напівфабрикату, який доцільно використовувати для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів та корекції харчового раціону українців.
Проведены аналитические и экспериментальные исследования, на основе которых усовершенствована технология мучных кондитерских изделий, обогащенных мукой зародышей кукурузы. Исследовали гранулометрический, химический состав и технологические показатели исследуемой добавки, а также ее влияние на физико-химические процессы в тесте; качество и пищевую ценность готовых изделий. На основе этого разработана новая рецептура безглютенового песочного полуфабриката, который целесообразно использовать для расширения ассортимента мучных кондитерских изделий и коррекции пищевого рациона украинцев.
Додаткові точки доступу:
Білик, А. О.
Шевченко, О. А.
Шаран, Л. О.
Шаран, А. В.
Дорошенко, В. О.
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
УДК | |
664.664:17 | |
664.664 | |
17 |
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошно зародку кукурудзи -- мука зародыша кукурузы -- технологічні показники -- технологические показатели -- показники якості -- показатели качества -- харчова цінність -- пищевая ценность -- аглютеновий пісочний напівфабрикат -- аглютеновый песочный полуфабрикат --
Анотація:
Проведені аналітичні та експериментальні дослідження, на основі яких удосконалена технологія борошняних кондитерських виробів, збагачених борошном зародків кукурудзи. Досліджували гранулометричний, хімічний склад та технологічні показники досліджуваної добавки, а також її вплив на фізико-хімічні процеси в тісті; якість і харчову цінність готових виробів. На основі цього розроблено нову рецептуру безглютенового пісочного напівфабрикату, який доцільно використовувати для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів та корекції харчового раціону українців.
Проведены аналитические и экспериментальные исследования, на основе которых усовершенствована технология мучных кондитерских изделий, обогащенных мукой зародышей кукурузы. Исследовали гранулометрический, химический состав и технологические показатели исследуемой добавки, а также ее влияние на физико-химические процессы в тесте; качество и пищевую ценность готовых изделий. На основе этого разработана новая рецептура безглютенового песочного полуфабриката, который целесообразно использовать для расширения ассортимента мучных кондитерских изделий и коррекции пищевого рациона украинцев.
Додаткові точки доступу:
Білик, А. О.
Шевченко, О. А.
Шаран, Л. О.
Шаран, А. В.
Дорошенко, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|