
>
Изготовляем помадные массы, лозинджис, кашу и "таблетки" //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 11. - С. 36-37.
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: пасты лозинджис -- рецептура раствора камеди -- камеди -- кремообразная конфетная паста -- рецептура прессованой мятной таблетки -- пасти лозинджис -- рецептура розчину камеді -- камеді -- кремоподібна цукеркова паста -- рецептура пресованої м'ятної таблетки --
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: пасты лозинджис -- рецептура раствора камеди -- камеди -- кремообразная конфетная паста -- рецептура прессованой мятной таблетки -- пасти лозинджис -- рецептура розчину камеді -- камеді -- кремоподібна цукеркова паста -- рецептура пресованої м'ятної таблетки --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|