
>
Использование топинамбура в пищевой промышленности //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 12. - С. 20-21.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: топинамбур -- пищевая промышленность -- продукты из топинамбура -- топінамбур -- харчова промисловість -- продукти з топінамбура --
Анотація:
В последние годы в пищевой промышленности стали внедрять продукты из топинамбура – порошок, сироп, пюре и пасту - для увеличения биологически ценности мучных и кондитерских изделий.
В останні роки в харчовій промисловості стали впроваджувати продукти з топінамбура - порошок, сироп, пюре і пасту - для збільшення біологічно цінності борошняних і кондитерських виробів.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: топинамбур -- пищевая промышленность -- продукты из топинамбура -- топінамбур -- харчова промисловість -- продукти з топінамбура --
Анотація:
В последние годы в пищевой промышленности стали внедрять продукты из топинамбура – порошок, сироп, пюре и пасту - для увеличения биологически ценности мучных и кондитерских изделий.
В останні роки в харчовій промисловості стали впроваджувати продукти з топінамбура - порошок, сироп, пюре і пасту - для збільшення біологічно цінності борошняних і кондитерських виробів.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|