
>
658.114.3
Грибан, С. В.Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону / С. В. Грибан //
Грибан, С. В.
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - 2015. - N1. - С. 113-120. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е737270/2015/1)
Ключові слова: бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- ефективність -- эффективность -- капітал -- капитал -- дохід -- доход -- прибутковість -- доходность -- фінансовий результат -- финансовый результат -- оборотність -- оборачиваемость -- активи -- активы --
Анотація:
Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу "Облік" проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як "виробництво", "кадри", "менеджмент", закупки", "логістика".
Перед предприятиями хлебопекарной отрасли постоянно стоит задача: достичь желаемого уровня доходности и не допустить существенного роста цен на основные виды хлеба и хлебобулочной продукции. С помощью бизнес-процесса "Учет" проанализирована эффективность операционной деятельности предприятий хлебопекарной отрасли, а именно таких бизнес-процессов, как "производство", "кадры", "менеджмент", закупки "," логистика ".
(Шифр в БД Е737270/2015/1)
УДК | |
658.114.3 |
Ключові слова: бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- ефективність -- эффективность -- капітал -- капитал -- дохід -- доход -- прибутковість -- доходность -- фінансовий результат -- финансовый результат -- оборотність -- оборачиваемость -- активи -- активы --
Анотація:
Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу "Облік" проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як "виробництво", "кадри", "менеджмент", закупки", "логістика".
Перед предприятиями хлебопекарной отрасли постоянно стоит задача: достичь желаемого уровня доходности и не допустить существенного роста цен на основные виды хлеба и хлебобулочной продукции. С помощью бизнес-процесса "Учет" проанализирована эффективность операционной деятельности предприятий хлебопекарной отрасли, а именно таких бизнес-процессов, как "производство", "кадры", "менеджмент", закупки "," логистика ".
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|