
>
Влияние гранулометрического состава и толщины слоя обезжиренного творога на процесс его вакуумной сушки / О. Н. Буянов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2008. - N10. - С. 32-33. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Буянов, О.Н.
Захарова, Л.М.
Расщепкин, А. Н.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Буянов, О.Н.
Захарова, Л.М.
Расщепкин, А. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|