636.52/.58+636.592.097.73
Вітамін Е як засіб підвищення якості продукції птахівництва та антиоксидантного статусу організму / I. A. Іонов //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 4. - С. 37-39. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/4)
УДК
636.52/.58+636.592.097.73

Анотація:
Наведено дані особливостей накопичення в організмі птиці та засвоєння вітаміну Е, фізіолого-біохімічні показники впливу підвищених кількостей вітаміну Е на якість яєць м'яса курей. Доведено, що підвищені кількості токоферолу сприяють збільшенню терміну зберігання м'яса бройлерів і зниженню дії Т-2 токсину.
Приведены данные особенностей накопления в организме птицы и усвоения витамина Е, физиологобиохимические показатели влияния повышенных количеств витамина Е на качество яиц и мяса кур. Доказано, что повышенные количества токоферола способствуют увеличению сроков хранения мяса бройлеров и снижению действия Т-2 токсина.