
>
Влияние различных способов и режимов подготовки сырья на технологические свойства рыборастительных фаршей / Е. В. Литвинова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Литвинова, Е. В.
Музалевская, Р. С.
Кобзева, С. Ю.
Пахомова, О. Н.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Литвинова, Е. В.
Музалевская, Р. С.
Кобзева, С. Ю.
Пахомова, О. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|