334.734:637.1
Формування сировинних зон молокопереробних підприємств / В. В. Зубченко //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 9. - С. 82-84. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/9)
УДК
334.734:637.1
334.734
637.1

Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: молокопереробна галузь -- сировинні зони -- молокоперерабатывающая отрасль -- сырьевые зоны --
Анотація:
Проанализированы практика формирования сырьевых зон молокоперерабатывающими предприятиями Киевской области. Идентифицированы основные факторы микро- и макросреды, влияющие на поступление сырья на перерабатывающие предприятия отрасли. Обоснованы подходы к обеспечению перерабатывающих предприятий молокосырьем в современных условиях хозяйствования.
Проаналізовано практику формування сировинних зон молокопереробними підприємствами Київської области. Ідентифіковано основні чинники мікро- та макросередовища, що впливають на надходження молочної сировини на переробні підприємства галузі. Обґрунтовано підходи до забезпечення переробних підприємств молочною сировиною в сучасних умовах господарювання.